Pages

Tuesday, February 14, 2012

Tasha Manshahar Praktikal


Hohoi~

Tasha Mashahar Praktikal? Haha.. Bukan laa. Aku nak cakap sal aku yang praktikal. Tasha Manshahar tu sape plak? Teruskan membace.

Hehe. Wahhh. Lame da aku tak menulis tok blog aku. Takde idea. Plus aku baru je abes Annual Camp untuk Palapes. Then skarang ni tengah menjalani Latihan Industri. Latihan Industri a.k.a praktikal.

Sekarang ni aku praktikal kat Centre for Information & Communication Technology Services (CICTS), Unimas. Hah. Belajar kat Unimas, praktikal pun kat Unimas. Mesti ade orang ingat aku ni tak ley dok jaoh laa, tak adventure la. Huh. Salah sungguh anggapan korang2 tu.

So far, masuk minggu ke-3 aku praktikal kat Unimas ni, semuanya berjalan ngan lancar. Ade la keje yang supervisor aku nak aku wat, memang pengethuan aku kosong pasal yang dye nak tu. Tapi, dalam hidup ni kite sentiasa belajar. Aku anggap tu sebagai advantage tok aku praktikal kat Cicts Unimas. Ley blaja benda baru. An an?

Hah! Lagi satu kalau aku praktikal kat Unimas ni je, takde la aku pening-pening nak carik rumah sewa. Aku ni dah la tak biase dok ngan orang lain. Praktikal kat Unimas, dapat dok kolej. Kan senang. Hahaha. Lagipun sayang la nak meninggalkan skuad-skuad aku yang kebanyakan daripada dorang yang akan grad tak lame lagi. Sedey ni sedey.

Korang kenal Tasha Manshahar? Aku pun baru kenal. Hehe. Sekarang ni tenga meletop2 dengan cover lagu yang dye bawak. Lagi satu, dye ade cipta lagu sendiri. Sedap je bunyi nye. Be Mine tajuknye. Korang layan la lagu Tasha Manshahar kat bawah ni puas2 xD


Ok itu saje la. Till next post. Daa~

3 comments:

ANISA said...

dah nak praktikal ke?? wahhh...nisa lg 1 sem b4 praktikal...

agak la lama tak update blog...rindu kot...buzy ek?? xpe2...kalau dh idea...curah2kn je...

Cik Ayu :) said...

akak kos ape..??

http://norayuhidayah.blogspot.com/

L said...

waa. gudluck utk prektikal.. huhu... xkenal pun penyanyi be mine tuh.. haha

jom renung sebentar.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/jahil-dunia-jahil-agama.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...