Pages

Sunday, July 17, 2011

U're not my taste. Shuh shuhh



Hye hye hye.

Baru terupdate belog,. Ni semua gara-gara internet yang tak abis-abis jeles ngn haku. Aku ni memang selalu jadi mangsa cemburu (sambil wat muka taching) Haha. Tembak kang. ngeh ngeh XD

Opppss. penah tak manusia cakap macam tu kat korang? U're not my taste (pastu jeling korang, buat muka belagak).. Mungkin ade mungkin takde kan? Dan mungkin jugak gurauan dan mungkin gak realiti ape yang diorang cakap tuh.

Manusia ni memang ada taste masing-masing. Ada pompuan tu nak lelaki macam muka Jehan Miskin, nak badan macam Aaron Aziz( Aaron Aziz lagi), bla bla bla bla. Tak kisah la, masing-masing ada hak nak memilih. Choices in you hand :D

Tapi kenkadang ada tu macam tak sedar sape diri tu. Muka macam selipar jamban, memilih pasangan bukan main lagi ye. Nak pompuan macam Maya Karin, tapi sendiri? Hishh. Manusia manusia. Dah ada orang nak kat dye, boleh la pulak cakap, Eeeuuwww, u're not my taste. shuhh shuhh. Omaigod, so harsh. What a shame. Agak-agak la ckit. Tak nak cakap tak nak laa. Terus terang sangat pun susah la cikKak cikAbang.

maya karin yang cun

Ko cakap macam tu, macam ko cakap ngan anjing kurap ye. Dapat kurap jugak nanti baru taw. Takde orang nak kat kau. *mintak simpang.

Dah tu nanti orang yang ko nak tu nanti tak nak kat ko, orang yang penah nak kat ko tu jugak nanti ko carik. Jangan yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran~ Dah jadi nanti, padan muka padan muka. Hahaha XD (ketawa jahat) Like sejuta kali taw.

Ini entry aku nak membebel sensorang je. Takde kaitan ngan sape2. Hairan ngan sikap sesetengah orang ni je. Memilih boleh tapi berpada-pada lah ok. Peringatan untuk aku jugak nih. 

Itu je kot.

Bye :D

image source: google

11 comments:

~cik fitriah~ said...

'muka macam selipar jamban bla bla bla.......'

tergelak sy bace ayat tuh..hee

Shiqeen said...

haha. ye ke? tQ. random je tu :)

ifwat said...

u are not my taste! *erk, im tongueless. HAHA

Shiqeen said...

tongueless? haha. hilang satu nikmat.

N.Hasanah said...

I nk pkwe cm aaron aziz boleh??(sambil kelip2 mata)..muhahah ferasan..amacm cun x ngn sy..heheh

Shiqeen said...

yeah. haha. boleh2. pakwe macam Aarn Aziz, tapi bukan Aaron Aziz ok :P

fatin syahirah :) said...

'awak, saya malu nak jumpa ngan awak. muka saya macam selipar jamban. mesti awak malu nak keluar ngan saya'

ayat my friend hari tu. sumpah rasa macam nak hempuk dia. haha

nice b;og. follow :)

Shiqeen said...

fatin : hehe. ye dye mcm tu? haha. lawak la. serius :D kalau sy, dah hmpuk je dye. :P. joke! hehe

tQ. :)

ANISA said...

"u're not my taste?" bahaye statement tu...kang dh suka...xkire dh pasal taste..mcm citer secret garden..hehehe bru layan maklum la..

aiman fanboy k-pop said...

saya nak awek cam girl generation,band korea pling hot kat korea.....boleh?hehehehehe...saya tak nak dicop muka cam selipar jamban...aiiissshh....sapew lah saya nak bergandingan ngan mereka.....

senyumSOYA said...

hihi..^^! kdg2 cantik hensem selipar jamban semua tu subjektif.. ada org cakap slipar jamban tu pun kiut gak..hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...