Pages

Wednesday, July 13, 2011

Aura Aaron Aziz dan Shaheizy Sam

Hye hye hye

Kalau sebut sal Seth Tan mesti ramai kat luar sane terjerit-jerit. Hahaha. Mana tak nye, kemaruk ngan drama Nora Elena yang dah abis beberapa minggu lalu. Aweks je la yang terjerit-jerit sebab suka, tak pun girl2, tapi tak mungkin mamat-mamat macho. Hehe.

Dalam drama tu Aaron Aziz yang pegang watak Seth Tan, seorang lelaki yang sangat sayang ngan isteri dia. Memang idaman wanita la suami macam tu. Dahla kaya, kacak, tough, bla bla bla. Hahaha. Itu aku rasa ayat standard yang keluar bila tengok watak Seth Tan. Betol tak betol? Hak hak hak. Sudah laa. Realitinya Aaron Aziz dah jadi laki orang, siap ada anak lagi.

Aaron with family

Aku actually bukan la kipas-susah-mati Aaron Aziz, sebab tak semua drama dan movie dye belakon aku tengok. Bukan jugak kaki wayang. Just aku suka tengok cara dye belakon. Sangat coooool dan relax. KL Gangster pun best. Best wooo tengok dye belasah samaseng dalam cite tu.

Shaheizy Sam pun aku sangat sukeee! Hahaha. Lagi-lagi masa dye belakon dalam drama Asmaradana. Digandingkan pulak ngan Tiz Zaqyah. memang menjadi la cite tu. Sam menangis, mak aiii. Lembik kaki aku. Haha. Lagipun aku rasa diorang sesuai kan, sama2 comel. ;)


Cite Kongsi lak meletoppp dan lawak. Hahaha. Tak ley blah bile dengar Sam cakap Thai. Boleh lak dye cakap bahasa tu. Wa tabik la. Hahaha. Aku tak penah lagi amek gamba ngan dua orang ni. Ada tak orang buat contest kalau menang dapat begamba ngan Aaron dan Sam? Aku nak join weyh :P

Memang terasa aura movie dan drama kalau kalau dua orang ni ada. :) Tu je update ari ni.

Bye kawan-kawan ;) 


4 comments:

Dea said...

tp watak shaheizy sam lam cta asmaradana ya jaik.. huhu..:P. mati nya last2.:P

Shiqeen said...

hehe. yalah nya mati. yang watak nya mula2 ya bes! lemah lutut ngga :P

Noor said...

comelnya anak aaron aziz.....

Shiqeen said...

Noor: hehe. comel macam mak ayah dye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...