Pages

Wednesday, July 20, 2011

Follower saye sume comel :D

Hye hye hye

Ari ni gua tak mengadap laptop sangat. Gua buat movie marathon sensorang. Pastu gua jadi ulat novel. Bantai habis-habisan novel yang gua pinjam. PINJAM ok. PINJAM. Hahaha. Cuti ni sengkek, so gua tak ley beli la. 

Ape ni gua-gua? Tak sesuai tol ngan gadis lembut macam saye. Eeuuww. Lembut ke? Hahaha

Dah-dah. Merepekksss jek. Hari ni jam 10.16 PM, officially aku dapat follower yang ke-100 setelah sebulan mengaktifkan diri dalam dunia blog ni. Baru 100 ok. BARU je. Belog aku ni actually dah berumo 2 tahun, tapi tak aktif. Cuti ni baru nak aktif. Hehe

Sape follower yang comel dan cantik jelita tu (puji ckit :P)? Ini diaaa cik Fiffy Flower.


Jom la terjah belog dye. Belog dye comel taw :D Sume belog dan tuan punye belog follower saye comel. Ehem2.:P

Ok. Itu je kot. Bye :D


6 comments:

ANISA said...

usha2 hehehe
usha blog...blogwalking

Shiqeen said...

usha lelok :D

Fiffy Flower said...

wiwittt ! thank you. :) fiffy promote balik okay. ;)

Shiqeen said...

Fiffy : Ok :D Same2. hehe

Dea said...

thniah2..:).. mek dlok berbulan2 bok dapat seratus.. hehe...

Shiqeen said...

nadia : hehe. ya ka? p nktok dah 500. rami wooo. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...