Pages

Friday, June 24, 2011

Bertunang?

Hye bloggers and kawan-kawan :)

Kali ni tajuk sal bertunang. Erk? Mesti ade antare kawan-kawan aku yang fikir, apo kono shikin ni cakap sal bertunang eyh.. Haha. 



Takde pape la. Cuma tadi aku teringat ngan kawan-kawan aku yang dah dapat title tunang orang. Kat Facebook pun status diorang engaged to somebody bla bla bla.. Tahniah ye kawan-kawan. Moga hubungan sampai ke jinjang pelamin, sampai akhir hayat. ;)

TAk kurang jugak kawan-kawan aku yang dah kawen. Seingat aku, classmate aku masa primary school ade sorang da kawen. Secondary school ade 3 orang. Haa. Ade anak lagi tu. hehe. Tak sangka kan. Dulu masa sekolah buat nakal sama-sama, escape kelas sama-sama. Sekarang dah jadi bini orang da. Hehe. Semoga kekal sampai hujung nyawa :)


Aku? Erk.. Jangan di tanya dong soalan nya.. Lama lagi kot.. Hehe. Nak blaja bagi pandai dulu. Nak bagi mak bapak rasa duit aku puas-puas.. then.. jeng3.. hehe :D


Sabar sabar. Bawak bertenang. I'm juz 21. Banyak masa lagi kan kan? ;)

Itu saja.. Daa~


2 comments:

r3vander said...

nanti nak tunang jangan lupa jemput sye...

Shiqeen said...

lame lagi laa Aiza.. calon pun xde.. ehehe. awak pun janga lupe jmput :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...