Pages

Friday, June 17, 2011

S.K Tabuan - 6 Amanah

Hye kawan-kawan. 


I don't know what I am going to write on this post actually - i just let my fingers dancing on the keyboard and start typing :)

Nokia - connecting people. Tu yang selalu kita dengar bila tengok tv, bila Nokia mengiklankan produk baru diorang. Facebok - helps you connect and share with the people in your life. Yeah. Lagi la betol. For almost 2 years  aku dah gune Facebook ni, the most beautiful part bila aku jumpa balik kawan-kawan aku masa darjah 6 kat S.K Tabuan - one of the primary schools kat Kuching. 

Macam mane ley jumpa? Sumenye secara coincident sebananye. Not because I didn't try to look for my old friends kat web sosial tu, tapi yela, tak jumpe. Kepak jarik naip nama Khairumiza Azman, duhal tek Mieza Azman jak nama FB nya. *ngerepak. haha :D

*ok Sarawak Mode on*

Camney tek owh, mula-mula kawan ku nama Norhajijah yang add aku jadi fren. P sik pat la nak approve, sebab regard nya sebagai stranger masa ya, muka mena sekda, nama pun lain. huhu. Sori ahh kasih Wildani. :D Dah approve nak :P

Aku start skolah kat SK Tabuan tok masa darjah 4, bulan 2 mun sik salah. Masa ya miak baru gik. Pun gik malu-malu jak mun nak nego orang. Eeeuuuww ada jak masa ya, Sik ngenak ngan dikpun. Duhal dirik sekdalah pendiam gilak sebananya. Haha. Mena sik kawan-kawan? :)

Orang pertama yang nego aku masa kat skolah ya, Muliyati. Mul jak la nunggah nya. Bapak nya beradik ngan orang Simunjan juak. Pas pindah Simunjan balit pun ada gik sebenanya nemu Mul. :D Hai Mul. Bila mok gi Simunjan gik? hehe. 

Paling rapat ngan aku masa kat sia, Miza. Miza ya, nang macam belangkas mek duak. P masa ku dah jadi pengawas ya, sekdalah kedak belangkas gik. Sebab ada tugas dikpun. Miza bila kita mok jumpa owh? Haha. Kedong cuti mek gik panjang. P mek pun sik tauk bila mek nak turun Kuching. T_T Kamek gik nyimpan gamba kita masa kat Taman Buaya Jong :)

Mira mira. Maseh menari gik ka? I miss u dancing queen :)

Cikgu yang ngajar masa skolah lok, Cikgu Dayang, Cikgu Abesah. Pa nama cikgu BI ya owh. Lupak lah. 

Heh. Sekda idea eyh mok tulis pa sebenanya. 

K laa.. ya jak.

Daa~

p/s: follow my blog :)

4 comments:

Dean@Epy said...

ktk dlok bkn pengawas paling ranggat ka??=)

she_QueEn said...

ya ka ranggat? haha. sik tauk. mungkin sebab mek pegang jawatan ketua pengawas kali. mun mek pengawas biasa sik kot. haha

Dean@Epy said...

ya yg kmk cuba tekankan-->ketu pengawas =) hehe..neway,pusin2 jumpa balit aa eheh

she_QueEn said...

aaa. hehe. btul2. keep in touch. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...