Pages

Wednesday, June 22, 2011

Sabah bha ni :D

Hye. nothing much nak cakap.

 Cuma nak tunjuk gamba mase aku ikut trip g Sabah ari tu. Bukan menunjuk-nunjuk ye. Niat nak share je. Hehe. trip ni under kolej kediaman aku, Kolej Kenanga. 8 hari la program tu. Actually gamba-gamba tu semua da terdelete. Aku rase orang lain terdelete kot. Huhu. Nasib baek aku ni jenis suke upload gamba kat FB, So takde la frust sangat. Ni pun aku grab dari Facebook aku. Upload sikit je pun. Hehe :D

image
Pemandangan dari Jeti Pulau Larapan

image
Model aku. Haha. Ayu and Atiqah
image
Belakang rumah famili angkat

image
Gunung ape pun tak taw namenye
image
Pulau Sibuan. Cantik kan?

image
Starfishes. Nak bawak balik tapi tak boleh. 


image
Famili angkat saya :)

image
Sunrise :)

image
Sunset :)

Sebenanye tadi nak wat satu page memang untuk foto. Tapi terMALAS sudaa. Hehehe. Ok. Enjoy ye :)

Daa~ :)





2 comments:

Dea said...

ae,,,best..lembut x starfish ya??..:)

Shiqeen said...

Sik lembut.. nya kasar.. hehe. p sa xcayak pat pegang :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...