Pages

Sunday, June 26, 2011

Gilo lah.

Hye bloggers :D

Owh ari ni.. Sangat lambat aku nak mengupdate blog aku yang satu ni. Walaupun satu je blog, susah nak update tu macam ade seratus blogS.. Erk. Aku cakap pe ni~ Hahaha.. Merapu sekejap.

Hari ni cuaca sangat panas kan? Kat tempat aku ni panas gile. Nak kata pulau haba bandar, aku ni bukan nye tinggal kat bandar. Pinggir bandar pun bukan. Luar bandar tu ade la kot. Hahaha. 

Bukannye ape. Dari pukul 9 pagi sampai 6.30 petang tadi, kat kampung aku terputus bekalan elektrik. Bukan rumah aku je taw. Jangan salah paham. Bil tiap-tiap bulan bayar maa. Ade pihak tengah wat keje kat kampung aku pagi tadi, jadi kena hentikan bekalan elektrik tu sekejap. Ape keje diorang jangan tanya aku~ Aku dok umah je tak taw pape. Hehe

Panas umah aku tadi hanya Tuhan je paham. Dengan takde elektrik nye, bateri phone lak tak charge malam tadi, laptop tak ley nak main internet. Sungguh macam cacing kepanasan aku. Ish ish ish. Ape lak ni merungut. Huhu.

Tu je lah.. Ngantok nak tido...



Jangan lupe cuci kaki before tido taw.

Daa~


3 comments:

Thea-Retta said...

kacak layout blog tak, kin. 2 thumbs up! >__<

Shiqeen said...

thanks therry :) bring layout lamak. hehe

Shiqeen said...

boring*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...